"Az emberek azt mondják, életünk legjobb időszakában vagyunk... Akkor miért nem érzem magam a legjobbnak?" - Twenty (film)

83bc11cc-fbf9-4854-b910-b94fef0e4858.jpg

  • Romanizálva: Seumool
  • Hangul: 스물
  • Rendező: Lee Byeong-Hun
  • Íro(k): Lee Byeong-Hun
  • Producer: Lee Sung-Doo, Lim Ji-Moon
  • Fotós: No Seung-Bo
  • Premier: Március 25, 2015
  • Játékidő: 115 min.
  • Műfaj: vígjáték, youth

szereplok.jpg

Twenty: Adott három a húszas éveikben járó srác. Chi Ho (Kim Woo Bin), aki külsejének hála igazi nőcsábász. Nincs életcélja, nem érdekli semmi sem, azt sem tudja mit akar majd dolgozni. Dong Woo (Lee Junho), aki képregényrajzoló akar lenni, de akárcsak Chi Ho, egy igazi idióta. És végül Gyung Jae (Kang Ha Neul), aki talán a legnormálisabb közülük: tanul és szeretne egy igazi barátnőt, akit szerethet. Három főhősünk még a gimiben találkozik, ugyanis mind ugyanabba a lányba voltak szerelmesek. Mit hozott a sors mit nem, legjobb barátok lettek. Most, hogy elérték a húsz éves kort életük fénypontján kellene, hogy legyenek, de ez az időszak nagyon sok nehézséget, küzdelmet és gyötrelmet rejteget számukra, valamint jövőt is kell válasszanak maguknak, ami cseppet sem könnyű három ilyen elfuserált srácnak.

giphy.gif giphy_2.gif
4b87847742733ca81cdc0f39672ac8518b84df6e_hq.gif giphy_1.gif


Vélemény
: Szeretnél egy egész éjszakás, hasfájósan röhögős, megbújó gondolatokkal teli filmet. A srácok nagyon jól alakítják a karaktereket és azt kell mondanom, hogy engem 18 évesen, azon kívül, hogy szétröhögtem az agyam, elgondolkoztatott. Nagyon durva, hogy mennyit kell dolgoznia egy huszonévesnek azért, hogy fizetni tudja az egyetemi tandíját és még egyen is. És akkor még van, hogy extrém esetekben el kell hogy tartsa a családját (jó mesze magától :P). Vagy, hogy milyen az ivókultúra náluk. Persze, ez a film közben nem fog megakasztani, vagy akkor elgondolkodtatni ennyire, mert nagyon gyorsan jön a következő poén, majd a következő, végtelenséggel. De este az ágyadban kattogsz rajta majd. A színészek szuperek, a karakterekben szerintem mindenki meg tudja találni önmagát valamilyen szinten. A poénok ütnek, a problémák valósak ebben az életkorban, vagy legalábbis nagyon elhiszed, hogy azok. A befejezés megér egy külön misét. MUST SEE kategóriás nálam. :3 

tumblr_nqdj9usyln1r99c4io3_500.gif tumblr_nog5bmxl4a1upptqio1_500.gif


Plusz
infó: A három főszereplő srácok már önmagukban hatalmas fogásnak számítanak a szakmában és szerintem nincs ázsiai rajongó, aki nem ismerné a három jómadarat. Kim Woobin magassága mellett többszörös sorozatban és filmben való szereplésével is kitűnt a tömegből. Filmként említhetjük a Runway cop-ot (ami feljebbről már ismerősen csenghet), The Technicians-et és a Friend 2, sorozatként pedig a méltán híres The Heirs-et, a School 2013-at, a White Chrismas-t és a To the Beautiful you-t. A jómadarat játszó, Kang Haneul se ismeretlen a szakmában. Woobin-nel játszott együtt a The Heirsban és a To the Beautiful you-ban is. Ezenkívűl feltűnt a Monstar és Two Weeks sorozatokban is. A utolsó barát, a belét is kidolgozó, Lee Junho, pedig minden kpopper lány szívet megdobogtatta nem csak színészi játékával és jóképűségével, hanem hangjával is, ugyanis ő a 2PM kpop banda egyik énekese. Viszont itt még nem ér véget az ismerős arcok vége láthatatlan sora. Csodás mellékszereplőként tűnik fel a Playfull Kiss üdvöskéje, Jung Somin, a Pinocchio sírós riporternője, Lee Yoobi és a Sunny film beképzelt szépséges, Min Hyorin.

 

Film link: http://indavideo.hu/video/Twenty_Part_1_hun_sub (a második része a filmnek az oldalsávban található)

Kedvenc idézeteim:----.jpg